Door jarenlange ervaring in douanezaken is VN Douane expert in douanezaken. Onze declaranten hebben een uitstekende kennis van de douanewetgeving en worden continu bijgeschoold. Zij helpen u graag verder.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Want regelgeving verandert continue. Denk alleen maar aan de Brexit en veranderende handelsverdragen.

VN Douane kent de weg in Douane wetgeving en voorschriften. Precies zoals u van een expert in douanezaken mag verwachten.

Direct contact

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

De specialisten van VN Douane helpen u graag!

VN Douane heeft een AEO vergunning

VN Douane heeft een AEO vergunning. Dit AEO certificaat (Authorised Economic Operator) wordt door de Douane afgegeven.

Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere afhandeling van uw zendingen.

De voordelen van een AEO certificaat

U kunt rekenen op deze voordelen:

  • Volledige naleving van douane- en belastingregels
  • Douaneprocessen en documenten die zijn gecontroleerd en geauditeerd
  • Minder fysieke- en document controles
Anne-Jelle Leegstra
directeur VN Douane BV

Ontzorgen bij import en export

Wie wil importeren of exporteren krijgt met een complex woud van regelgeving te maken. Volgens Anne-Jelle Leegstra, directeur van VN Douane BV is dat onvermijdelijk. „Een mondiale stroom van halffabricaten, grondstoffen en eindproducten moet gereguleerd worden. Elk land hanteert daarbij, naast mondiale afspraken, zijn eigen regels. Wil je daar adequaat mee omgaan, dan moet je gedegen kennis van de materie hebben. Die specialisatie op logistiek internationaal niveau bieden wij. Wie ons inschakelt, geeft veel werk uit handen en voorkomt boetes en wachttijden.” Lees het hele artikel.

Expert in douanezaken

Douanewet- en regelgeving veranderen regelmatig. En heeft daardoor veel impact voor u als ondernemer. Zo heeft de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten (VS) wereldwijde gevolgen. Een ander voorbeeld is de Brexit en de veranderingen van de exportregels tussen de Europese Unie (EU) en Japan. Voor veel ondernemers zijn deze regels nog steeds onduidelijk.

Als expert in douanezaken helpen wij u om te voldoen aan alle douaneregels. Maar wel zo dat u geen kansen laat liggen. VN Douane regelt al uw douanezaken, zodat u grenzeloos kunt ondernemen.