De ervaren declaranten van VN Douane geven u graag advies over actuele Douane wet- en regelgeving. Daarnaast werken wij samen met accountants, fiscalisten en externe adviseurs.

Wij helpen u graag met de mogelijkheden die de douane-wetgeving kan bieden. Dit bespaart u als ondernemer veel tijd en daardoor kosten. VN Douane weet als geen ander de wegen in de wirwar van Douane wet- en regelgeving, maar ook de voorschriften die hiervoor gelden.

Direct contact

Wilt u direct weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

De specialisten van VN Douane helpen u graag!

KANSEN voor uw onderneming

Zodra u over de grens gaat ondernemen, krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van de Douane. Niet alleen moet u veel regelen, maar het biedt u ook kansen.

Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de heffing van rechten bij invoer op te schorten. Daarnaast zijn er opties om tariefverlagingen bij invoerrechten toe te passen. VN Douane geeft u graag advies afgestemd op uw onderneming.

U kunt bij ons terecht voor douaneadvies over:

  • Invoer, uitvoer en uw doorvoer vraagstukken
  • De juiste classificatie van & goederencodes voor uw producten
  • Berekening van rechten en BTW
  • Douane vrijstellingen

Professioneel douaneadvies voor uw onderneming

Douanewet- en regelgeving veranderen steeds. Dit kan een behoorlijke invloed hebben op uw onderneming. Wij helpen u graag om te voldoen aan deze wetgeving, zonder dat u kansen laat liggen. Samen met ons kunt u vertragingen in uw transporten voorkomen, voldoen aan de Douane eisen en zorgen dat uw goederen vlot naar waar ook ter wereld worden getransporteerd.

VN Douane geeft u professioneel douaneadvies, zodat u grenzeloos kunt ondernemen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.