Soms heeft u naast een uitvoeraangifte ook exportdocumenten nodig. Zoals bijvoorbeeld een Certificaat van Oorsprong, EUR.1 en EUR-MED certificaat of ATR-certificaat. Deze documenten moet u kunnen tonen als u goederen uitvoert.

De declaranten van VN Douane kennen de regels die hiervoor gelden. Zij hebben de juiste kennis en expertise. Want hoe zit het bijvoorbeeld met handelsverdragen en douaneregelingen? Deze kennis zetten wij graag in voor uw bedrijf.

Onze declaranten vragen voor u de benodigde documenten voor u aan bij verschillende overheidsinstanties.

Direct contact

Wilt u direct weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

De specialisten van VN Douane helpen u graag!

Het exportland bepaalt de exportdocumenten

Of u naast een uitvoeraangifte ook andere documenten nodig heeft en zo ja welke, dat hangt af het land waarnaar u exporteert. Ook is het soort producten dat u daaraan levert van belang.

VN Douane - exportdocumenten

Soepele douane afhandeling

VN Douane heeft uitstekende contacten met de Nederlandse Douane. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste software voor het elektronisch afhandelen van douane formaliteiten. Hierdoor weet u zeker dat uw douanezaken op de juiste manier worden afgehandeld.

Exportdocumenten uitbesteden aan VN Douane

De declaranten van VN Douane hebben kennis en expertise om u te helpen met uw exportdocumenten. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Kortom: met VN Douane weet u zeker dat uw douanezaken op de juiste manier worden afgehandeld, zodat het transport soepel en zonder vertragingen verloopt.