VN Douane BV is een expert in douanezaken!

Vanuit ons kantoor in Heerenveen helpen wij kleine, middelgrote en grote ondernemingen in heel Nederland en ver daarbuiten met import- en export-douanedocumenten.

Omdat steeds meer klanten ons weten te vinden, zoeken wij een Douane Declarant om ons team te versterken.

Wat ga je bij ons doen?

Als Douane Declarant zorg je voor efficiënte afhandeling van import- en export douanedocumentatie voor de klant. Je helpt onze klanten met douaneformaliteiten (aangiften) voor de import, export en doorvoer van verschillende goederen.

Dat doe je niet alleen. Je bent onderdeel van een team van declaranten. Je werkt fulltime (40 uur), maar minder uren zijn zeker bespreekbaar.

Solliciteren

Wat vragen wij van jou als Declarant?

  • Werkervaring in de logistiek/import/export waarbij je te maken hebt gehad met het verwerken van zendingen voor binnen- en buitenland.
  • Jij hebt het certificaat (junior) Declarant gehaald. Voldoe je hier niet aan? Maar wil je de opleiding volgen en Junior of Senior Declarant worden? Solliciteer dan ook!
  • Het allerbelangrijkste is dat je enthousiast & gedreven bent. En natuurlijk een klik hebt met de rest van het team.

Wil jij een leuke met fijne collega’s in het hart van Friesland? En denk je dat je bij ons past?

Vul dan het contactformulier in of bel ons direct (0513) 79 21 00!

Dit kun je van ons verwachten

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.
  • De frisse wind in het bedrijf en het compacte team declaranten zorgt ervoor dat je veel inbreng hebt om verbetervoorstellen te doen en processen te optimaliseren.
  • Thuiswerkdag als je dat wilt.